Feb 28, 2017

Kiut Miut Kad Kawin Murah

Assalamualaikum...

Hai korang apa kabar....sihat ke... lama cci x hupdated blog.. setahun jugak rasanyaa....ok cci x nak buang masa... mulai tahun yg baru ni... ececece.. baru la sgt ye... cci akan buat untuk package kad kawin yg cci rasa berbaloi dan yg pastinyaa kiut miut... itu trademark cci... hehehehe... untuk luaskan kembali kartun cci yang x seberapa comey ni... hope korang suke itu dah memadai...dan boleh diterima ramai...korang doakan cci moga capai impian cci ye... hehehe.. tanpa korang sape la cci...rindu nk jenjalan ke blog-blog korang mcm dedulu.....so untuk permulaan cci up sikit design cci....tq...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Jan 25, 2016

Design Murah!!!

KERTAS LEKAT

Hai... ok sekarang cci cci ade buat promosi tuk design sahaja mana yang berminat nak tempah design dari cci boleh email cci di ccicutewm@gmail.com or wassap cci ke 012 5318894 selepas harga ni cci akan kembalikan ke harga normal. ^_^ tq guys...

◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

 

Copyright © 2012 Reserved to Gerbang Perkahwinan (Doodle Blog)
Design by Ccicutedesign